Ervaringen van klanten van NK Inkoopadvies

Reactie van de manager inkoop en contractmanagement van de RET waar NK Inkoopadvies ruim 2,5 jaar op interimbasis actief is geweest.
 
Niels Karremans is ruim 2,5 jaar binnen de RET werkzaam geweest als Sr. inkoper. Tijdens deze periode heeft hij zich bezig gehouden met het aankopen van verschillende producten en diensten en het afsluiten en of verlengen van diverse contracten. Zijn werkwijze is zeer gedegen en effectief. Hij werkt duidelijk en gestructureerd binnen crossfunctionele teams en zorgt dat de taken en verantwoordelijkheden door de diverse stakeholders zijn benoemd en worden uitgewerkt. Door zijn manier van werken is hij in staat het complete inkoopproces naar een hoger niveau te brengen. Zijn persoonlijkheid kenmerkt zich als vriendelijk, zakelijk en resultaatgericht.  
 
Reactie van een opdrachtgever die NK Inkoopadvies om snelle ondersteuning vroeg bij de totstandkoming van een grote meerjarige overeenkomst voor kantoorautomatiseringssoftware (organisatie met 7000+ medewerkers). De vraag om inzet vond 3 weken voor de deadline plaats.

Citaat van ICT manager Shared Service Centrum die deze opdracht plaatste:

In enkele dagen is door NK Inkoopadvies de situatie grondig geanaliseerd en zijn de juiste gezamenlijke acties gedefinieerd. De kern van het gewenste onderhandelingsresultaat is vervolgens helder geformuleerd en er is snel geschakeld en goed samengewerkt met betrokken inhoudsdeskundigen en managers zowel bij de klantorganisatie als bij de leverancier en tussenpersoon. De uiteindelijk getekende overeenkomst is conform het gedefinieerde onderhandelingsresultaat. Dit resultaat werd bereikt in 3 weken doorlooptijd en met slechts parttime inzet. Een reden om volledig tevreden te zijn over de goede en kosteneffectieve interventie vanuit NK Inkoopadvies.
 
Reactie van de directeur van het Service Centrum van de Parnassia Bavo Groep, waar Niels Karremans (eigenaar NK Inkoopadvies) bijna 5 jaar als senior inkoper heeft gewerkt en een aantal projectopdrachten heeft uitgevoerd.
 
Niels Karremans is een bijzonder scherpe inkoper. Binnen de Parnassia Bavo Groep heeft hij een groot aantal inkooptrajecten begeleid. Hij is in staat om complexe trajecten, bijvoorbeeld mbt telecom of ICT op een gestructureerde manier te begeleiden, vanaf de specificatie van de behoefte tot en met het contracteren van de leverancier. Binnen de Parnassia Bavo Groep zijn mede door Niels vele tonnen euro's bespaard.